Yo fui a EGB, de Javier Ikaz i Jorge Díaz

Els autors d’aquest llibre ho estan petant a Internet: a més d’un blog de referència a la xarxa, tenen més de 30.000 seguidors a Twitter i una comunitat a Facebook amb més de 600.000 fans. I és que, a qui no li agrada recordar amb nostàlgia la infància?
Si vas plorar amb la mort de Chanquete, si menjaves “empanadillas” a Móstoles, si estaves “entre dos tierras”, si per a tu el “tiempo es oro” i jugaves al “precio justo”, segur que vas anar a EGB.
Si vas portar “hombreres”, si vas llegir “El libro gordo de Petete”, si vas plorar perquè Marco no trobava la seva mare, si el primer polo que vas menjar va ser un Frigodedo, no hi ha dubte que aquest llibre és per a tu.
Els “pitufos”, Naranjito, Parchís, ET, les xapes, Orzowey, els minerals, els cucs de seda, els Rotring, la Teleindiscreta, l'”abeja” Maya, els llangardaixos d’V, la Botilde, The Final Countdown
Vam aprendre els rius i les serralades mentre mossegàvem una goma Milán. Cantàvem les nostres sèries de dibuixos preferits com David el Gnomo o La vuelta al mundo de Willy Fog, imitàvem a Martes y Trece, ens quedàvem enganxats a la tele els divendres per la nit per veure l’Un, dos, tres
Tots els que vam anar a EGB sabem que hi ha milers d’històries per explicar i estem desitjant retrocedir en el temps per recordar-les.
PVP: 18,90 €.

Pin It
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com