Sony llança un objectiu-càmera per fer fotos increïbles des de l’smartphone

Els telèfons mòbils estan substituint cada cop més les càmeres de fotos compactes, tot i que en molts casos la qualitat de la fotografia no sigui ben bé la mateixa. Per solucionar-ho, Sony presenta dos productes nous que milloren dràsticament la qualitat de les imatges fetes amb el mòbil, conjugant la potència creativa d’una càmera de gamma alta amb la comoditat d’un smartphone. Es tracta de les noves “Lens-style camera” Cyber-shot™ DSC-QX100 i DSC-QX10.
Semblen objectius, però són càmeres completes. Amb elles podràs fer fotografies i vídeos HD i compartir-los amb una qualitat d’imatge i unes opcions creatives similars a les d’una càmera de gamma alta. S’acoplen perfectament al mòbil i s’hi connecten a través de Wi-Fi o NFC (que permet un vincle més senzill gràcies a la connexió One-touch).
A través de la pantalla del mòbil es poden veure les imatges i configurar els ajustaments de zoom o autofocus. Ni tan sols cal que la càmera estigui col·locada en el mòbil: pots tenir-la en una mà i disparar-la amb l’altra des del mòbil, una característica pràctica per fer fotografies des d’angles alts o autoretrats.
Dotades de 18,2 i 20,2 megapíxels, permeten capturar primers plans, monuments distants, escenes en interiors o al vespre, i fer atractius desenfocaments de fons.
PVP: DSC-QX100, 449 €; DSC-QX10, 199 €.

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com