Quan érem feliços, de Rafel Nadal

El llibre del periodista Rafel Nadal va ser un dels més venuts la diada de Sant Jordi. Per què? Perquè a tots ens ve de gust recordar la nostra infantesa, quan no teníem més responsabilitats que anar a l’escola i divertir-nos amb els amics durant els llargs estius.
Nadal retrata una època difícil (la Guerra Civil i la postguerra), però alhora narra les peripècies d’una família de la petita burgesia de províncies formada pels pares, l’àvia (baba, com ell l’anomena) i dotze germans. És una història real plena d’emocions, d’humor, de tensions, on ens mostra, de manera gairebé cinematogràfica, com era la seva vida als carrers del Barri Vell de Girona, l’estiueig a La Fosca (Palamós), els setembres a pagès al mas d’Aiguaviva i els anys d’internat al Collell.
A través d’escenes costumistes i atmosferes de gran realisme, ens acosta als que van ser els paisatges de la seva infantesa i que tots tenim, d’una manera o d’una altra, gravats a la nostra memòria. Una obra emotiva que no pots deixar de llegir!
Edicions Destino. PVP: 20 €.

Pin It
Etiquetat ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com