Perricone MD per lluitar contra els signes de l’envelliment

La firma d’alta cosmètica Perricone MD ha llançat recentment dos nous productes per protegir la pell i combatre els signes de l’envelliment.
D’una banda, el Photo Plasma és una poderosa hidratant antiedat amb SPF 30. Científicament formulada per hidratar profundament la pell mentre la protegeix dels danys dels raigs UVA i UVB, amb un protector solar mineral no químic. Així, protegeix contra els deu agressors més comuns de la pell: el dany dels raigs, els irritants químics, la deshidratació, el fred extrem, la contaminació, la calor excessiva, el dany dels raigs UVB, el fum, l’estrès i els radicals lliures. Es recomana aplicar a diari com a tractament final o com a acabat de qualsevol règim de cura de la pell.
PVP: 72 €.
D’altra banda, l’Acyl-Glutathione Deep Crease Serum és un tractament eficaç contra les arrugues profundes. Combat els plecs profunds del front, l’entrecella, el contorn dels llavis i el contorn d’ulls. De fet, en els estudis d’ús del consumidor, el 88% va estar d’acord en què aquesta era una manera no invasiva de combatre les línies d’expressió i les arrugues profundes, i prevenir que les línies no es converteixin en arrugues. És aconsellable aplicar el producte fent un massatge per tot el rostre, amb especial atenció a les zones més castigades.
PVP: 155 €.

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com