Mesura el teu combustible amb el FuelBand de Nike

Nike no deixa de soprendre’ns! Ara acaba de llançar un nou dispositiu que pretén fer de la vida diària un esport. Es tracta de la nova polsera digital FuelBand de Nike+, que segueix la pista i mesura cadascun dels teus moviments diaris per inspirar-te i motivar-te a ser més actiu.

Així, registra quatre aspectes: temps, calories, passos i NikeFuel (que mesura totes les teves activitats i atorga la mateixa quantitat de punts per a una mateixa activitat sense importar la complexió física).

Els usuaris estableixen una meta diària segons com volen ser d’actius i quant de NikeFuel volen acumular, i la FuelBand de Nike+ mostra 20 llums que van passant de vermell a verd a mesura que l’usuari es va apropant a la seva meta. La interfície de l’aplicació també brinda diferents tipus d’estímuls i motivació a mesura que es van assolint els objectius.

Per ara només està a la venda a la Nikestore.com dels Estats Units a un preu de 149 US$, però estigues atent, perquè segur que ben aviat la podràs comprar també al nostre país!

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com