Mantén el teu rostre jove gràcies a Gymface

Fas spinning o corres per tonificar les cames, fas pesos per mantenir els braços forts, fas abdominals per tenir una panxa de pel·lícula… però, els músculs de la cara, ja els cuides? Descobreix la gimnàstica facial de la mà de Gymface, l’aparell que acaba de llançar al mercat l’Institut Vila-Rovira i amb el qual podràs aconseguir un rostre més ferm, més tonificat i més jove.
La gimnàstica facial va sorgir als Estats Units per recuperar la pell de les persones operades de lífting. A mesura que s’anava aplicant, es va anar veient que tenia molts més beneficis, tant per a les persones operades com per a les no operades, ja que aconseguia tonificar la musculatura i reafirmar els teixits, millorar l’oxigenació cel·lular, netejar les cèl·lules i eliminar impureses, allisar les arrugues existents i prevenir-ne l’aparició, mantenir la mobilitat i elasticitat dels músculs facials, eliminar tensions musculars en la cara i el crani i evitar alguns mals de cap, definir el contorn de la cara i proporcionar fermesa al rostre, tonificar el coll i eliminar papada, remarcar la forma del nas i augmentar el volum dels pòmuls i els llavis. També ofereix beneficis rehabilitadors per a persones amb bruxisme, paràlisi facial, problemes d’ATM i cicatrius retràctils.
I només calen 2,30 minuts al dia d’exercicis facials amb el dispositiu Gymface per aconseguir una gran millora, gràcies a la taula d’exercicis de contracció isotònics amb els quals aprofita al màxim l’allargament del múscul per donar to, força, fermesa i volum al rostre.
Trobaràs més informació, així com la taula d’exercicis, al web de Gymface (www.gym-face.com), i també podràs practicar-la en sessions de grup a l’Arsenal femení del carrer Amigó, 72.

Pin It
Etiquetat ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com