L’enzim prodigiós, de Hiromi Shinya. Millora els hàbits nutricionals per gaudir d’una vida saludable

Segons el doctor Hiromi Shinya, que té 80 anys i disposa de més de 40 anys d’experiència professional -durant els quals ha tractat més de 300.000 pacients al Japó i els Estats Units-, el cos humà és capaç de guarir-se ell mateix: allò que és natural és estar sans; si emmalaltim és perquè tenim uns hàbits quotidians equivocats i hem acceptat judicis falsos com a vertaders.
Al llarg de 238 pàgines, molt instructives i amenes de llegir, el doctor explica que ha arribat a la conclusió que la clau de la nostra salut són els enzims, unes proteïnes complexes que permenten el desenvolupament de totes les funcions cel·lulars. Ell creu que hem d’aportar al cos un enzim vital que ha denominat enzim prodigiós, que és la clau per a una vida llarga i sana. Aquest enzim és més o menys finit al nostre cos i si l’exhaurim no n’hi haurà prou quantitat per poder reparar adequadament les cèl·lules i, amb el temps, es poden desenvolupar el càncer o malalties degeneratives.
Per això, cal eliminar de la dieta el cafè, l’alcohol, els fregits, el sucre, la carn, la llet i els lactis. I prohibit fumar. A canvi, cal menjar més cereals, llegums, verdures de temporada, fruita, algues, aliments frescos, peixos petits, ous i llet de soja. I tot sense productes químics de l’agricultura ni additius. També són millors els menjars sense preparar, perquè cal mastegar més i en mastegar se segrega saliva, que conté grans quantitats d’enzims.
Seguint la dieta revolucionària del doctor Shinya es poden evitar el càncer, la diabetis, l’obesitat, l’apnea del son, les malalties cardíaques i els patiments crònics degeneratius.
PVP: 17 €.

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com