Jo, jo, jo… i Shakespeare

Ha caigut a les meves mans aquest llibre que ja tinc ganes de llegir!
Després de Maleït Karma i Jesús m’estima, David Safier hi torna amb un personatge femení que es trasllada al passat en una sessió d’hipnosi, i es troba transformada en Shakespeare. No podrà tornar al present fins que descobreixi el veritable amor, i per aconseguir-ho només disposa de l’ajuda d’un Shakespeare enamoradís que odia sentir-se controlat per una dona.
Segur que t’ajuda a desconnectar de tot!
L’editen Empúries en català i Seix Barral en castellà.
Per Esther Serra
Pin It
Etiquetat , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com