Inferno, l’última novel·la de Dan Brown

El professor de simbologia Robert Langdon ha tornat! I diu el seu autor que les aventures d’aquest personatge captivaran els lectors igual que han fet els altres llibres del protagonista.

Aquesta vegada Langdon, amb l’ajuda de la valenta Sienna Brooks, haurà de desxifrar uns codis preocupants creats per un científic excepcional: un geni amb una obsessió per la fi del món que només és comparable a la passió que sent per una de les obres més influents que s’han escrit mai, l’ombrívol càntic de l’Infern del poema èpic la Divina Comedia, de Dante Alighieri.

A tots els qui hem llegit la genial i imprescindible novel·la L’últim Cató de Matilde Asensi, ens sonarà el tema, tot i que, com diu l’autora: “Dan Brown ha tret una cosa semblant que en el fons no té res a veure. El tema de Dante és bo i dóna per a molt”.

Així, Dan Brown ens fa viure una cursa contra rellotge per indrets tan emblemàtics de Florència com el Palazzo Vecchio, els jardins de Boboli i el Duomo, on Langdon descobreix una xarxa de passatges ocults i secrets antics, com també un nou i aterridor paradigma científic que s’utilitzarà o bé per millorar enormement la qualitat de la vida a la Terra, o bé per destruir-la.

Dan Brown ha tornat a apujar el llistó amb aquesta novel·la absorbent i provocadora, plena d’art, història i literatura clàssica italianes.

Editorial Empúries. PVP: 22,50 €.

Pin It
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com