Ets jove i vols dedicar-te al món de la moda, el disseny o la fotografia? Apunta’t a les beques Carnet Jove Connecta’t 2013!

Aquest 2013, i amb l’objectiu de promoure la participació i inserció dels joves al món professional, el Carnet Jove llança onze beques que ofereixen una estada formativa d’un any en una empresa referent del sector amb una dotació de 5.000 euros cadascuna.

Empreses com La Vanguardia, Televisió de Catalunya o Ediciones El Jueves, fan possible aquestes convocatòries, que estaran obertes fins al 29 de maig de 2013 als titulars del Carnet Jove que tenen entre 16 i 30 anys.

Característiques d’algunes de les Beques Carnet Jove Connecta’t 2013:

  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Vestuari: Una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya posant en pràctica els coneixements de disseny de vestuari i moda.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a la Caracterització: Accedeix al món de la caracterització, perruqueria i maquillatge dins el sector televisiu mitjançant una estada formativa en pràctiques a Televisió de Catalunya.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t al Disseny: Col·laboració amb l’estudi de disseny gràfic del Programa Connecta’t del Carnet Jove elaborant el disseny i il·lustració de les convocatòries del Programa Connecta’t del 2014.
  • Beca Carnet Jove Connecta’t a la Fotografia: Col·laboració amb la secció de fotografia del diari La Vanguardia, on publicaràs un mínim de 20 fotografies.

Descobreix les onze Beques Carnet Jove Connecta’t 2013 fent clic aquí i presenta la teva candidatura!

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com