Divina Vanidad, un espai on cuiden de tu

La setmana passada em van convidar a conèixer el local que Divina Vanidad té a l’Avinguda Icària, 168, de Barcelona. No hi havia estat mai, i el primer que em va atraure va ser la decoració de l’espai, en tons blaus i blancs, molt neta i relaxant.

Em va atendre la Milena, una noia colombiana que fa anys que treballa a l’empresa i a qui li encanta el món de la bellesa i l’estètica. Em va ensenyar el local, que disposa de dues plantes: a la planta de dalt hi ha tres sales on es fan els tractaments de depilació làser in-motion (per depilar-se de forma indolora i permanent), cavitació (liposucció sense cirurgia), massatges, i serveis d’estètica facial i corporal tradicionals (com ara líftings). A la planta de baix hi ha una barra amb quatre seients per fer la manicura, i una tarima amb tres pufs molt còmodes per fer la pedicura.

El primer que em va fer, i que em va cridar molt l’atenció, va ser la depilació amb fil. Fa anys, en una platja del Vietnam, una senyora va passar davant meu assenyalant-me les cames amb un fil. Jo no sabia de què anava tot allò i vaig dir que no. Ara, la Milena, mentre m’ho feia, m’ho va anar explicant. Amb un fil especial, ben cargolat, em va anar perfilant les celles d’una manera súper precisa. Vaig al·lucinar!

Després vam passar a la zona de manicura. Em va explicar que feien manicura normal, manicura semipermanent (que dura fins a quinze dies), ungles de gel, esmaltat d’ungles magnètic i esmaltat d’ungles tèrmic. Vaig triar aquest últim i aquí va el resultat.

Es tracta d’un color d’ungles que varia segons si tens fred o calor: les ungles es veuen de color lila fosc quan les mans estan fredes, i són d’un rosa intens quan les mans estan calentes. És molt curiós, ja que quan et rentes les mans amb aigua freda es tornen liles i quan te les eixugues amb l’assecador de mans es van tornant roses. No puc parar de mirar-me les mans!

A més de la botiga de l’Avinguda Icària, 168, en tenen una altra a Balmes, 250. I el seu pla d’expansió preveu obrir-ne tres més a la ciutat de Barcelona en breu.

Si tens ganes que cuidin de tu, demana hora a Divina Vanidad. Fins i tot poden tancar el local per a tu i les teves amigues, per tal que passeu una estona divertida mentre us poseu ben guapes!

Pin It
Etiquetat , , , , ,

2 pensaments sobre “Divina Vanidad, un espai on cuiden de tu

  1. Judith escrigué:

    Ei, es fantàstic el lloc eh?? Jo també vaig provar aquesta manicura i la Milena és una artista! A mi el que em té el cor robat de Divina Vanidad és la depilació amb fil, em van fer les celles (al bloc tinc un article sobre aquesta visita) i em va encantar!! Repetiré segur!!

  2. Esther Serra escrigué:

    Sí! Molt xulo! Jo vaig flipar amb la depilació amb fil… I les ungles tèrmiques tot un punt! :)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com