Cop de Rock, un cop a la nostàlgia de temps passats

Si quan eres jove no et perdies ni un concert de rock català. Si anaves de poble en poble seguint els teus grups preferits. Si senties la música, la lletra i la terra… No et pots perdre el nou musical de Dagoll DagomCop de Rock!

Setze artistes dalt de l’escenari et faran reviure temps passats amb una història d’amor com a fil conductor. Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Lax’n Busto i Gossos, entre molts altres, conformen la banda sonora d’aquest nou musical, dirigit per Joan Lluís Bozzo, que recorre, a través del seus protagonistes i les seves cançons, la història del rock català dels anys 90.

Veuràs el passat i el present d’un grup de joves d’un poble de la Costa Brava que forma una banda de rock. En una de les actuacions, coneixen un grup de noies de les Terres de l’Ebre que han pujat a l’Empordà per celebrar un comiat de soltera, i l’amor sorgeix entre alguns dels membres dels dos grups. Comença així una història d’amor, desamors, aventures i, sobretot, de segones oportunitats que la vida ofereix.

Un muntatge molt original i un relat molt ben teixit, que enllaça a la perfecció la història amb les cançons, et farà sentir, recordar, vibrar, moure’t, cantar i, sobretot, divertir-te!

Pin It
Etiquetat , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com