Cabell suau com la seda amb la nova línia
Silk de Remington

Remington presenta tres nous productes que ofereixen acabats professionals. Amb la ceràmica avançada amb seda com a protagonista principal, la planxa, l’assecador i l’arrissador de la línia Silk són un veritable luxe per al cabell.
La planxa disposa d’un revestiment de ceràmica avançada amb seda per aconseguir un lliscament sense esforç i obtenir un cabell suau, sense encrespament i brillant com la seda. Entre les especificacions tècniques destaquen: el control de temperatura (fins a 240ºC), la funció turbo de 30 segons, l’indicador de temperatura ideal per a cada tipus de cabell, l’escalfament ràpid en 15 segons i el cable giratori. PVP: 79,90 €.
L’assecador és ràpid i potent, amb motor professional per aconseguir resultats de perruqueria. Elimina l’encrespament sense danyar el cabell, ja que genera un 90% més d’ions que els assecadors convencionals i amb una emissió d’aire un 40% superior. Té una potència de 2.400 W, tres posicions de temperatura, dues velocitats, aire fred, concentrador i difusor, cable d’1,8 m i ganxo per penjar. PVP: 54,90 €.
L’arrissador de barril cònic permet crear uns rínxols suaus i solts. El lliscament sobre el cabell és fàcil i sense estrebades, i disposa de punta freda de seguretat, control de temperatura digital (120º-220º), bloqueig de temperatura, apagat automàtic passada una hora, cable giratori professional de 3 m i escalfament ràpid per poder utilitzar-lo en només 30 segons. PVP: 39,90 €.

Pin It
Etiquetat , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com