Adéu a la pell seca amb les noves cremes
de Natural Honey

Fa poc que em dutxo amb el gel d’argània de Natural Honey. El primer que em va cridar l’atenció va ser la intensa aroma (que ara m’encanta, però a la qual m’hi vaig haver d’acostumar), que t’impregna el cos i et fa sentir neta. Després vaig comprovar, a més, que em deixa les cames (la part del cos que tinc més seca) més suaus i lluents.
Ara Natural Honey llança dues cremes corporals nutritives en versió 7B i Elixir de Argán. No he tingut encara ocasió de provar-les, però si el gel de dutxa funciona, les cremes de ben segur que ho faran encara millor!
Totes dues estan enriquides amb fosfolípids i proporcionen hidratació intensa, nutrició prolongada i ràpida absorció. La 7B, a més, conté set poderosos ingredients naturals per aconseguir set beneficis per a la pell seca i molt seca, amb una delicada i femenina fragància. I l’Elixir de Argán ofereix tots els beneficis de l’oli d’argània i una fragància d’inspiració oriental que et transportarà als misteris d’antigues civilitzacions.
Hidratació i sensualitat!
PVP: 5,70 €.

 

Pin It

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Segueix-me
Rep cada nova publicació a la teva bústia de correu electrònic.
Uneix-te a altres seguidors!
Powered By WPFruits.com